Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при пълнене на климатика - помощ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на ланчата как е,е съвсем друг въпрос. ама и тия работи дето си чел във форума може да не са верни. ето тука пише за 145/146
    http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...onditioner.PDF
    http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...onditioner.PDF
    точка

Comment

какво имаш впредвид... тя си върви, но тръгването и е трудно. Дори ми се е случвало да ми свиркат на светофар докато се изтегля особено в баир. Незнам да ли всички 1.4 ТС са така, но тази мойта е доста спъната- вече две години си я карам така. Като набере горе долу е добре.... незнам. Междудругото може да ми препоръчате добри диагностици.

Колега,писането на кирилица предполага,че ще използваме само кирилица,а не цифри.Ако ти е трудно и не си намерил още буквата "Ч" ти препоръчвам да си поиграеш с клавиатурата и да я намериш!Намери я и си редактирай поста!!

Мордохай!
      Last edited by krasvag; d.m.y г., 20:06. Основание: писане на маймуница!
      Alfa 145 1.4TS '98

Comment

предното е към това ))

---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:09 ----------

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
        Изобщо не се помайвай,а отивай да погледнат компресора.
        Last edited by krasvag; d.m.y г., 12:58.
        Alfa 145 1.4TS '98

Comment

Ами написал си,че твойта направо спира-такъв товар от компресора върху мотора не е нормален.

Comment

МОРДОХАЙ извинявам се за 'маймуницата' си... не съм очаквал официалността и книжовността на правописа да са на толкова високо ниво тук. Все пак е хубаво да пазим и ценим езика и писмеността си.
            Last edited by krasvag; d.m.y г., 20:14.
            Alfa 145 1.4TS '98

Comment

Working...
            X